Poskytování kompletních služeb ve výrobě CD a DVD


Naše firma Vám nabízí velmi široký sortiment služeb, od výroby lisovaných CD a DVD nosičů, tak i ostatní služby včetně potisku médií, balení a distribuce.  Zabýváme se i výrobou běžných CD a DVD nosičů, ale také i výrobou a lisováním netradičních CD pro marketingové účely.


Výroba CD nosičů


Výroba DVD nosičů


DTP služby

Zaměřujeme se na veškeré služby k vytvoření a zpracování podkladů k potisku kompaktních disků (CD, mini CD, CD vizitky, přání s CD), obalů kompaktních disků (tiskoviny) a grafické práce. Konečný osvit filmů provádíme s nastavením vhodných parametrů pro daný druh tisku a motiv.


Tiskoviny a obaly na CD a DVD

Poskytujeme i výrobu tiskovin všech typů plakátů, letáčků, inlayů, bookletů, karet, samolepek i s možností ražby kovovou fólií (zlato, stříbro atd.). Zajišťujeme i ofsetový tisk na strojích řízených počítačem od předních světových výrobců.


Balení a doprava CD a DVD

Používáme širokou škálu standardních druhů papírových i plastových obalů včetně obalů vyrobených na zakázku. Samozřejmostí jsou i další služby (např. celofánování). Při dopravě do ciziny zajistíme všechny přepravní a celní formality.