http://grafartmedia.grafartserver.cz/clanky/8-o-firme.html
Tato stránka byla vytištěna dne 19.4.2024 5:55.

O firmě



GRAFART MEDIA:

GRAFART MEDIA je firma zabývající se vydáváním multimediálních nosičů. Je součástí skupiny GRAFART CORPORATION, jenž je ryze českou skupinou seskupující obchodní značky GRAFART STUDIO - grafické, webové a reklamní studio, GRAFART WEB PALACE - tvorba webových stránek a webových aplikací, VelkýHráč.cz - internetový obchod se společenskými hrami. Tato skupina působí na českém trhu od roku 2004 a dodává zboží a služby do 15 zemí EU a dalších států mimo ní vč. Ruska a Kanady.

Naše služby jsou vhodné pro hudební skupiny, které chtějí vydat své vlastní album, pro hudební školy, které se chtějí zviditelnit, pro firmy a živnostníky, kteří chtějí propagovat svoji firmu, produkty a služby, filmaře či vydavatelské společnosti.

Naše firma si zakládá zejména na kompletnosti svých služeb (náš servis je úplný), férovosti, osobnímu přístupu k podnikání a na spokojených zákaznících, ze kterých se stávají stálí klienti.
 

Fakturační údaje:

Jméno firmy: Aleš Novák
Adresa: Husova 95, 267 53 Žebrák
IČO: 710 17 194
DIČ: CZ8410250629 (Jsme plátci DPH)

Sídlo firmy:

GRAFART MEDIA má fakturační sídlo na adrese: Husova 95, 267 53 Žebrák, avšak v současné době je veškerá administrativa umístěna v Obchodním domě UNINO (v Žebráku na náměstí).